Odobren je novi projekt financiranja likvidnosti poslovanja naših klijenata, turističke agencije u Splitu

Posted on Posted in Nekategorizirano
Odobren je novi projekt financiranja likvidnosti poslovanja naših klijenata, turističke agencije iz Splita, u okviru programa  pomoći HAMAG BICRO-a mikro, malim i srednjim poduzetnicima čije poslovanje je ugroženo uslijed epidemije koronavirusa. Ovim programom osigurano je ukupno 1,3 milijarde kuna, a poduzetnici mogu zatražiti iznos zajma do 380,000.00 HRK, uz kamatnu stopu od 0,25%.
 

Prihvatljivi prijavitelji su poduzetnici koji su aktivno poslovali barem cijeli zadnji kvartal u 2019. godini, odnosno mikro, mali i srednji poduzetnici koji su:

– zatvoreni Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine ili

– su u 2020. godini ostvarili pad prihoda od 60 % i više u odnosu na 2019. godinu ili

-su u 2020. godini ostvarili pad prihoda od 20% i više u odnosu na 2019. godinu, a koji posluju na potpomognutim područjima prema indeksu razvijenosti, odnosno, jedinicama područne (regionalne) samouprave razvrstanima u I. skupinu prema stupnju razvijenosti (Brodsko-posavska županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Ličko-senjska županija, Vukovarsko-srijemska županija, Sisačko-moslavačka županija i Virovitičko-podravska županija).

Ukoliko Vam je potrebno savjetovanje vezano za financiranje pokretanja ili razvoja Vašeg poslovanja, odnosno izrada Financijskih planova, Poslovnih planova, Investicijskih studija ili projekata koji se sufinanciraju od strane Europskih strukturnih i investicijskih fondova, slobodno nam se javite kontaktima na stranici www.aplikat28.hr/kontakt