o nama

Tvrtka Aplikat 28 d.o.o. posluje od 2015. godine, puna entuzijazma za pokretanje i provođenje projektnih inicijativa,  istraživačkih, razvojnih ili investicijskih. Želja nam je vidjeti ideje, oživljavati ih te izrađujemo financijske i statističke analize, projektnu dokumentaciju i bavimo se savjetovanjem u provedbi projekata, kako bi stvorili temelje njihovoj realizaciji. 

Naš pristup klijentima je otvoren i srdačan, a usmjereni smo razvoju projektnih rješenja. Iskustvo temeljimo na suradnji s različitim tipovima subjekata: trgovačkim društvima, obrtima, udrugama, javnim ustanovama, obiteljsko-poljoprivrednim gospodarstvima, a naša posvećenost očituje se kroz pozitivne ocjene završne faze postupka ocjenjivanja svih dosadašnjih projekata, od kojih je 90% i provedeno te pozitivne utiske o radovima potkrijepljenim našim statističkim analizama.

S obzirom da je Republika Hrvatska u trenutku pristupanja bila 28. članica Europske unije, imenom smo željeli opisati misiju tvrtke unutar područja Europskih strukturnih i investicijskih fondova i Programa unije. Pružamo oslonac u svim fazama projektnog ciklusa,  kroz pripremu i apliciranje projektnih prijedloga na natječaje te implementaciju; aplikata kao os treće dimenzije pravokutnog koordinatnog sustava asocira i na novu dimenziju projektne ideje, koja postaje opipljiva u fazi provedbe.

Svjesni smo da su Vaše ideje Vaša vizija, inicijativa koja u bilo kojim okvirima donosi promjenu i napredak. Zato je vizija naše tvrtke postati prepoznata kao analitička platforma uspješnih ostvarenja. 

Udahnut ćemo dodatni elan svakoj Vašoj ideji!

Katarina Sekelez završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Financije i magistrirala na tematici Upravljanja likvidnošću. Radila je u područjima međunarodnih odnosa, financijske i investicijske analize i savjetovanja te projektnog menadžmenta. Certificirana je Voditeljica pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova s iskustvom unutar pretpristupnih  te Europskih strukturnih i investicijskih fondova.