Novi projekti za poduzetnike: naši klijenti potpisali su Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava!

Posted on Posted in Nekategorizirano

Novi projekti za poduzetnike: naši klijenti potpisali su Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava!

 

Izvršili smo potpisivanja prvih Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava poduzetnicima i time krenuli u realizaciju nabave strojeva, opreme, softvera, izrade i unaprjeđenja web stranica tvrtki te drugih aktivnosti koje nas čekaju kroz korištenje bespovratnih sredstava ostvarenih kroz natječaj ˝E-impuls˝.

Ponosni smo što su sva tri naša projekta dobila poticaje za financiranje ulaganja u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga!

Drago nam je također što svojim klijentima, tvrtkama u djelatnostima arhitekture, građevine, geodezije te proizvodnje građevinske stolarije i namještaja možemo pomoći u unaprjeđenju poslovanja, širenju proizvodnih kapaciteta i rastu konkurentnosti!

˝E-impuls˝ za poticanje poduzetništva samo je jedan od natječaja kojima se financira ulaganje u rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva kroz Europske strukturne i investicijske fondove.

Natječaji sličnih namjena, poput investicija u gradnju i širenje proizvodnih kapaciteta, stvaranje i opremanje novih poslovnih jedinica te informatizacije poslovanja poduzetnika najavljeni su i za kraj tekuće, 2017. godine te nam se slobodno javite za savjete i podršku vezano za provedbu ovakvih ulaganja!

  

 

 

 

     

Poveznica: http://www.aplikat28.hr/2017/05/18/e-impuls-ulaganja-u-u-sektoru-proizvodnje-i-proizvodnih-usluga/