Bespovratna sredstva za poduzetnike : Odobrena su bespovratna sredstva iz EU fondova za nove projekte naših klijenata, tvrtki Bontech d.o.o., koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme i pomagala i CON VESTIGO d.o.o. za računovodstvene usluge!

Posted on Posted in Nekategorizirano

Bespovratna sredstva za poduzetnike : Odobrena su bespovratna sredstva iz EU fondova za nove projekte naših klijenata, tvrtki Bontech d.o.o., koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme i pomagala i CON VESTIGO d.o.o. za računovodstvene usluge! Uz potporu od 64% kreću ulaganja u nabavu 3D printera, 3D skenera, softvera za 3D modeliranje, ERP poslovnog sustava, radnih stanica te ostale opreme i softvera za razvoj poslovanja tvrtki, u vrijednosti preko 1,1 milijun HRK.

EU fondovi Poslovni plan

Tvrtka Bontech Research Co. d.o.o. je vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i sredstava za zaštitu sluha, a posluje već gotovo 20 godina. Sjedište poslovanja i proizvodnje je u Splitu, a razvojem poslovanja otvoreno je i i 30 poslovnica tvrtke u čitavoj Hrvatskoj.
Odobrena bespovratna sredstva iz EU fondova kroz novi projekt namijenjena su informatizaciji poslovanja, prije svega unaprjeđenjem kapaciteta za korištenje 3D tehnologije u proizvodnji.
Projektom će se tako provesti nabava i implementacija 3D skenera, 3D printera, softvera za 3D modeliranje, radnih stanica, računala i laptopa.
Ukupna vrijednost ulaganja iznosit će preko 880,000 HRK.
Tvrtka CON VESTIGO d.o.o. iz Splita se već 20 godina uspješno bavi pružanjem računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga te poreznog savjetovanja.
Projekt tvrtke usmjeren je na kompletnu modernizaciju poslovnih procesa, pri čemu će se automatizacijom računovodstvenih procesa ostvariti značajan rast učinkovitosti rada i jačanje konkurentnosti tvrtke
Financiranje bespovratnim sredstvima EU fondova omogućit će ulaganje u nabavu računala, laptopa, printera, softvera za udaljeni pristup te ERP poslovnog sustava, s edukacijama zaposlenika za korištenje napredne informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) tvrtke.
Ukupno ulaganje u razvoj IKT kapaciteta tvrtke iznosit će nešto više od 227,000 HRK.
Potpore za poduzetnike
Kroz natječaje Europskih strukturnih i investicijskih fondova poduzetnicima je kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., omogućeno sufinanciranje ulaganja u razvoj poslovanja i jačanje tržišne konkurentnosti, pri čemu je kroz navedene projekte omogućeno ulaganje u opremu, softvere i edukacije zaposlenika za uvođenje i korištenje napredne informacijsko-komunikacijske tehnologije poduzeća.
Tvrtka Aplikat 28 d.o.o.iz Splita u okviru svog poslovanja pruža usluge savjetovanja u pripremi i provedbi projekata financiranih kroz Europske strukturne i investicijske fondove te Programe Unije. Pritom s klijentima surađujemo kroz:
– osmišljavanje projektne ideje,
– savjetovanje o najpovoljnijim mogućnostima financiranja projekta,
– pripremu projektnog prijedloga te
– provedbu projekta nakon potpisvanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.
Za sve informacije o mogućnostima financiranja projekata uz korištenje bespovratnih sredstava te pripremu i provedbu projekata slobodno nam se javite kontaktima na stranici: www.aplikat28.hr/kontakt ili na:
-Tel: +385 21 321 173
-Mob: +385 91 582 5418