Ulaganja u električna vozila: odobren je Poslovni plan i novi projekt nabave električnih skutera, bicikala i morskih skutera te dodatne opreme za tvrtku ˝Snowball˝ iz Splita!

Posted on Posted in Nekategorizirano
Ulaganja u električna vozila: odobren je Poslovni plan i novi projekt nabave električnih skutera, bicikala i morskih skutera te dodatne opreme za tvrtku ˝Snowball˝ iz Splita! Financiranje se odnosi na nabavu električnih skutera, bicikala i morskih skutera (scuba scooters) te dodatne opreme poput kamera, baterija i druge opreme za organizaciju eco-friendly turističkih tura.

Ulaganjem tvrtka širi dosadašnju ponudu ˝eco-rent˝ usluga, a rastu i jačanju poslovanja tvrtka će značajno doprinijeti izlaskom na tržište s ponudom organiziranih aktivnosti i turističkih tura u Splitu, koje se provode isključivo koristeći električna vozila.

Projekt se provodi u okviru dostupnih programa financiranja poduzetnika za ulaganja uz poticajne kamatne stope (0.1% – 1.5%), uz odobravanje potpora male vrijednosti (de minimis) od strane HAMAG BICRO-a, koje čine bespovratna sredstva za poduzetnike. Poduzetnici na ovaj način mogu financirati pokretanje ili razvoj postojećeg poslovanja, a uvjeti financiranja uz poticajnu kamatnu stopu ovise i o iznosima koji su poduzetniku potrebni kroz pojedine financijske instrumente. Kroz programe HBOR-a i HAMAG BICRO-a za pokretanje poslovanja moguće je financirati do približno 270,000 eura ulaganja, a za razvoj postojećeg poslovanja gornja granica nije strogo određena programima.

savjetovanje eu fondovi                      funding investicijsko savjetovanje

Potpore su dostupne za širok spektar djelatnosti i usmjerene su na razvoj poduzetništva i gospodarstva, a prije svega mikro, malih i srednjih poduzetnika.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o mogućnostima financiranja ulaganja vezanih za pokretanje ili razvoj poslovanja te usluge izrade projekata za prijavu na pojedine programe financiranja poslovanja, slobodno se javite kontaktima na www.aplikat28.hr/kontakt