Odobren Poslovni plan i novi projekt naših klijenata u građevinskom sektoru: ulaganje uz financiranje HAMAG BICRO-a

Posted on Posted in Nekategorizirano
Odobren Poslovni plan i novi projekt naših klijenata u građevinskom sektoru: ulaganje uz financiranje HAMAG BICRO-a;

Našem klijentu, Građevinskom obrtu ˝D&G˝ iz Imotskog, odobreno je financiranje HAMAG BICRO-a za poslovanje  u vrijednosti 744,000.00 kuna, u cijelosti uz potporu na kamatnu stopu koja iznosi 0.25%. Odobren Poslovni plan obuhvaća ulaganje u održivost i razvoj poslovanja, a troškovi projekta odnose se na financiranje plaća zaposlenika, troškove građevinskog i drugog materijala, održavanje voznog parka i alata te ostale tekuće troškove poslovanja.

Financiranje je u cijelosti usmjereno na ulaganje u obrtna sredstva poduzetnika, a kroz COVID-19 zajam osigurane su osobite pogodnosti financiranja, uz visoke potpore na kamatnu stopu te povećane gornje limite financiranja u odnosu na redovne programe HAMAG BICRO-a (iznosi povećani s 25,000 eura na  gotovo 100,000 eura najviših prihvatljivih iznosa ulaganja u obrtna sredstva).

Programi za ulaganja u osnovna i obrtna sredstva dostupni su kroz natječaje Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije te Hrvatske banke za obnovu i razvoj, ali i različite programe poslovnih banaka.

 

Ukoliko Vam je potrebno savjetovanje vezano za financiranje pokretanja ili razvoja Vašeg poslovanja, odnosno izrada Financijskih planova, Poslovnih planova, Investicijskih studija ili projekata koji se sufinanciraju od strane Europskih strukturnih i investicijskih fondova, slobodno nam se javite kontaktima na stranici www.aplikat28.hr/kontakt