Novi restoran uz financiranje HBOR-a: u tijeku smo pripreme Investicijske studije i projektne dokumentacije za ulaganje u rekonstrukciju i opremanje ugostiteljskog objekta

Posted on Posted in Nekategorizirano

//

RESTORAN INVESTICIJSKA STUDIJA HBOR

Novi restoran uz financiranje HBOR-a na Hvaru: u tijeku smo pripreme Investicijske studije i projektne dokumentacije za ulaganje u rekonstrukciju i opremanje novog restorana na otoku Hvaru, koje će se financirati kroz Kreditni program HBOR-a za poduzetnike početnike, mlade i žene.

Specifičnost ovog programa je u visokim potporama na kamatnu stopu za poduzetnike, mogućnosti ulaganja u pokretanje poslovanja te povlačenje do 200,000 eura financiranja kroz stalno otvoren program za poduzetnike. Na ovaj način moguće je formirati financijsku konstrukciju ulaganja te planirati tijek investicije u skladu sa željenom dinamikom početka i/ili razvoja poslovanja.

Slobodno nam se javite za dodatne informacije o potrebnoj projektnoj dokumentaciji te mogućnostima financiranja ulaganja u gradnju ili rekonstrukciju te opremanje turističke, proizvodne ili druge poslovne infrastrukture kroz poticajne programe HBOR-a i HAMAG BICRO-a za poduzetnike.

www.aplikat28.hr/kontakt