Odobreno financiranje nove investicije: u provedbu kreće projekt opremanja stomatološke ordinacije!

Posted on Posted in Nekategorizirano

Odobreno financiranje nove investicije: u provedbu kreće projekt opremanja stomatološke ordinacije!

Odobreno je financiranje te u provedbu kreće novi projekt modernizacije i opremanja Stomatološke ordinacije dr.med.dent. Suzane Bigave-Maršić!

Projekt smo zajedno s klijentima pripremali kroz faze:
– savjetovanja i analize mogućnosti financiranja potrebnog ulaganja vrijednog 40,000.00 EUR
-pripreme cjelokupne dokumentacije, financijskih analiza i Poslovnog plana za odobravanje povoljnog financiranja ulaganja od strane odabranih financijskih institucija
– podrške i savjetovanja u fazi provedbe i ugovaranja odobrenog financiranja
 
Ovo ulaganje obuhvaća nabavu nove stomatološke jedinice i opremanja ordinacije, a modernizacija će se provesti prije svega naprednim digitalnim rješenjima, s novim operativnim konceptom za snažniji razvoj poslovanja.
Projektno financiranje odobreno je od strane Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, a kamatna stopa iznosi 1.5% i ugovorena je fiksno za čitavo vrijeme trajanja otplate.
 
Povoljne mogućnosti financiranja investicija dostupne su otvorenim programima Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, ali i programima poslovnih banaka i Europske banke za obnovu i razvoj te drugih financijskih institucija. Također, dostupna su bespovratna sredstva, omogućena kroz natječaje Europskih strukturnih i investicijskih fondova te je moguće različitim izvorima formirati cjelokupnu financijsku konstrukciju pojedine investicije.

Za sve savjete vezane za mogućnosti financiranja Vaših poslovnih investicija slobodno nam se javite kontaktima na stranici www.aplikat28.hr.

 

              

Izvor fotografija: https://www.kavo.com/dental-practice-equipment/estetica-e70-e80-vision-dental-chairs