Aplikat 28 d.o.o. na Panelima o ekonomskim analizama i ženama u poduzetništvu

Posted on Posted in Nekategorizirano
Aplikat 28 d.o.o. na Panelima o ekonomskim analizama i ženama u poduzetništvu

U sklopu održavanja Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora, gradova i sveučilišta, 17.listopada održani su Paneli o ekonomskim analizama i ženama u poduzetništvu. Aplikat 28 d.o.o. bila je tvrtka sudionik obje diskusije, a cilj je bio stvoriti nove ideje i mjere poticanja razvoja regije, gledano iz makro i mikroekonomskog aspekta financijskog, sociološkog i kulturološkog okruženja koje utječe na ekonomski i društveni rast i napredak.

U svom svakodnevnom poslovanju bavimo se prije svega analizom i provedbom financiranja različitih investicijskih projekata, ali smo svjesni da je uz samo financiranje provedbe svake ideje neizostavno analizirati i sve društvene, tehnološke, sociološke i kulturne aspekte okruženja u kojem se posao ili ulaganje pokreće i razvija.

Također, jedan od zaključaka rasprava bili su da prepoznavanje poveznica i različitosti okruženja u zemljama Jadransko-jonske regije stvara dodatni potencijal razvoja, što kroz svoje poslovanje potičemo različitim projektima prekogranične suradnje poslovnih subjekata i obrazovnih institucija.

Zato nam je bilo drago sudjelovati i doprinijeti poticanju ekonomskog i društvenog razvoja, istaknute teme žena u poduzetništvu, ali i poduzetništva  općenito.