Moderna tehnologija u poslovanju: financiranje DJ i VJ opreme za razvoj i konkurentnost

Posted on Posted in Nekategorizirano

Moderna tehnologija u poslovanju: financiranje DJ i VJ opreme za razvoj i konkurentnost

Ulaganja u području kreativne,umjetničke i zabavne djelatnosti: odobreno je cjelokupno financiranje opreme i pozornice za DJ i VJ nastupe  Obrta Baraka Sound & Vision (www.facebook.com/partybolbrac), a ulaganje je specifično i radi nabave video zida jedinstvenih performansi te najmodernije tehnologije DJ opreme, za stvaranje iznimnih glazbenih i vizualnih doživljaja koji će pratiti nastupe poduzetnika i osigurati prepoznatljivost na tržištu.

Projekt smo s klijentom pripremali kroz faze:

– savjetovanja i analiza mogućnosti financiranja potrebnog ulaganja vrijednog preko 30,000.00 EUR,

 -pripreme cjelokupne dokumentacije, financijskih analiza i Poslovnog plana za odobravanje povoljnog financiranja ulaganja od strane Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, investicije i inovacije (HAMAG BICRO),

– podrške i savjetovanja u fazi provedbe i ugovaranja odobrenog financiranja.

Ulaganje obrta sa sjedištem na otoku Braču obuhvaća nabavu video zida s ugrađenom LED tehnologijom monitora i mogućnošću savijanja i sastavljanja te kupnju računala, kamera, DJ opreme i čitave pozornice za izvođenje nastupa, a poslovanje obrta bit će specifično radi korištenja modernih tehnoloških rješenja u organizaciji kulturno-umjetničkih i zabavnih sadržaja.

Projektno financiranje odobreno je od strane Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, a kamatna stopa iznosi 1.5% i ugovorena je fiksno za čitavo vrijeme trajanja otplate.

Povoljne mogućnosti financiranja investicija dostupne su otvorenim programima Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, ali i programima poslovnih banaka i Europske banke za obnovu i razvoj te drugih financijskih institucija. Također, dostupna su bespovratna sredstva, omogućena kroz natječaje Europskih strukturnih i investicijskih fondova te je moguće različitim izvorima formirati cjelokupnu financijsku konstrukciju pojedine investicije.

Za sve savjete vezane za mogućnosti financiranja Vaših poslovnih investicija slobodno nam se javite kontaktima na stranici www.aplikat28.hr/kontakt.

 

Europski fondovi konzultanti