Poticaji Ministarstva turizma za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva

Posted on Posted in Nekategorizirano
Poticaji Ministarstva turizma za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva : Odobrena su bespovratna sredstva Ministarstva turizma za nove projekte ulaganja naših klijenata u razvoj turističke ponude, koji upravo kreću u provedbu!

Ponuda smještaja u Kući za odmor Obrta M.Perić iz Imotskog tako će biti obogaćena novim turističkim sadržajima. Projektom ulaganja uz odobreno sufinanciranje izvršit će se gradnja vanjskog bazena s dodatnom opremom, opremanje saune, spa masažnog bazena, opremanje spremišta za bicikle i alatnice za formiranje ponude i dobivanje oznake BIKE & BED smještaja. Ulaganja poput opisanog Ministarstvo turizma potiče radi potrebe diverzifikacije sadržaja ponude i povećanja konkurentnosti turističke ponude.

EU FONDOVI                  ministarstvo turizma

Sufinanciranje poslovanja Ronilačkog centra ˝Venus˝ iz Splita usmjereno je na proširenje sadržaja ponude kroz nabavu SUP daske, kajake, opremu kompresora i opremu za snimanje i prezentaciju aktivnosti u prirodi (dronovi, GoPro kamere, TV). Opisani  i slični projekti potiču se kroz program razvoja posebnih oblika turizma, kojim se podupire razvoj turističke ponude aktivnog i kreativnog turizma, cikloturizma i pustolovnog turizma.  Program je zanimljiv, jer se njime potiče i razvoj specifične turističke ponude poduzetnika, kroz ulaganja u obnovu ili rekonstrukciju postojećih manjih turističkih brodova za krstarenje s elementima tradicijske gradnje, kao i  uređenje, obnova i održavanje izletničkih drvenih brodova tradicijske gradnje s uslugom prijevoza turista za jednodnevne izlete.

(Izvor: www.mint.hr)

Poticaji za turizam

(Izvor slike: www.mint.hr)

dron poticaji

Za sve potrebne informacije o mogućnostima financiranja i izradi projektnih prijedloga slobodno se javite kontaktima na stranici www.aplikat28.hr/kontakt .