Financiranje uređaja za digitalno rendgensko snimanje

Posted on Posted in Nekategorizirano

Financiranje uređaja za digitalno rendgensko snimanje : novi projekt opremanja Specijalističke veterinarske prakse dr.vet.med. Ivane Pilić iz Splita kreće u provedbu! HAMAG BICRO je odobrio financiranje projekta naše klijentice, kojim je obuhvaćena nabava uređaja za digitalno rendgensko snimanje pacijenata, s pratećom opremom

Financiranje u vrijednosti preko 30,000.00 eura omogućit će širenje spektra ponude usluga veterinarske prakse u obuhvatu usluga koje su povezane s rendgenskim snimanjima, a omogućit će i jačanje kapaciteta za provedbu kirurških usluga u okviru rada ambulante.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO) svojim programima omogućava ulaganja u osnovna i obrtna sredstva poslovanja za jačanje konkurentnosti poduzetnika. Uz poticajne kamatne stope financiraju se, u vrijednosti do 50,000 eura, ulaganja u modernizaciju i kvalitetu poslovanja, jačanje poslovnih subjekata na tržištu, ali financiranja pokretanja i razvoja poslovanja. Za potrebne veće iznose ulaganja, dostupni su slični programi Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

 

potpore za poduzetnike        konzultanti za eu projekte

Projektno financiranje analizira se i odobrava na temelju Poslovnih planova i Investicijskih studija, kao dijelova projektne dokumentacije, koji omogućavaju prikaz investicijskog plana u okviru plana razvoja poslovanja poduzetnika.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o mogućnostima financiranja ulaganja vezanih za pokretanje ili razvoj poslovanja te usluge izrade projekata za prijavu na opisane i slične programe, slobodno nam se javite! Kontakti tvrtke Aplikat 28 d.o.o. dostupni su na stranici www.aplikat28.hr/kontakt , a možete nam se javiti i direktno kontaktnim obrascem dostupnim na web stranici.