Novi program zajmova za obrtna sredstva HAMAG BICRO-a

Posted on Posted in Nekategorizirano

Novi program zajmova za obrtna sredstva HAMAG BICRO-a u 2020. godini obuhvaća gotovo sve poslovne djelatnosti te omogućava financiranje poslovanja u vrijednosti do 750,000.00 HRK.

U odnosu na postojeći Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva dodatno su snižene kamatne stope (0,25%), duži je poček (do 12 mjeseci) te je uvedena mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam. Financiranje može obuhvaćati do 100% iznosa zajma.

Vezano za broj zaposlenika prijavitelja, za razliku od postojećeg programa koji dozvoljava prvo zapošljavanje djelatnika u roku od 6 mjeseci od iskorištenja sredstava zajma, novi program je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji imaju najmanje jednu zaposlenu osobu na puno radno vrijeme. .

Projektna dokumentacija obuhvaća Poslovni plan, obrazloženje potreba poduzetnika za održanje, stabilizaciju ili razvoj poslovanja i dokaze o statusu poslovnog subjekta.

Slobodno nam se javite za sve potrebne savjete I izradu projektne dokumentacije na:

E-mail: info@aplikat28.hr

Web: www.aplikat28.hr

Mob:+385 91 582 5418

ili putem kontaktnog obrasca dostupnog na poveznici: www.aplikat28.hr/kontakt

Izvor: https://hamagbicro.hr/mjere-hamag-bicro-a-za-pomoc-mikro-malim-i-srednjim-poduzetnicima-uslijed-pandemije-uzrokovane-koronavirusom/