Odobren novi projekt : bespovratna sredstva za financiranje znakova kvalitete hrvatskog proizvođača posteljine za bebe

Posted on Posted in Nekategorizirano

Odobren novi projekt : bespovratna sredstva za financiranje znakova kvalitete proizvoda kroz 3 godine proizvodnje-posteljina za bebe hrvatskog branda ˝Dada & Rocco˝ nosit će oznaku ˝Hrvatska kvaliteta˝!

Prema provedenim istraživanjima tržišta, proizvodi s oznakom hrvatske kvalitete imaju 63% veće šanse odabira za kupnju, što dokazuje povećanu prepoznatljivost takvih proizvoda, ali i usluga, kao i povjerenje potrošača u kvalitetu hrvatskih proizvoda i usluga.

Hrvatski poduzetnici imaju mogućnost isticanja proizvoda i usluga na tržištu vizualnom prepoznatljivošću znakova provjerene kvalitete, a natječaji Europskih strukturnih i investicijskih fondova omogućuju financiranje izdavanja i održavanja prava korištenja znakova u prvom razdoblju korištenja (znakovi ˝Izvorno hrvatsko˝ i ˝Hrvatska kvaliteta˝).

Znak Hrvatska kvaliteta nose proizvodi ili usluge na teritoriju Republike Hrvatske koji udovoljavaju višoj razini kvalitete od one koja je utvrđena zakonodavnim okvirom i normativnim kriterijima za vrstu i kategoriju proizvoda.  Znak je priznanje hrvatskim poduzetnicima, a ujedno je i jamstvo potrošaču da je riječ o proizvodu/usluzi koji zadovoljava najvišu razinu kvalitete i predstavlja vrh kvalitete u svjetskoj ponudi.

Europski fondovi konzultanti Split Poslovni plan, Investicijska studija, HAMAG BICRO

Bespovratna sredstva dodjeljuju se za znakove:

-„Hrvatska kvaliteta“

– „Izvorno hrvatsko“

– „Tradicijski obrti”

– „Umjetnički obrti”.

Natječaj za 100%-tno financiranje znakova kvalitete je otvoren do 29.lipnja 2020. godine, a za sve informacije vezane financiranje razvoja poslovanja i pripremu projektnih prijedloga slobodno nam se javite kontaktima na:

-Mob: +385 91 582 5418

-E-mail: info@aplikat28.hr

– Kontakt obrazac: www.aplikat28.hr/kontakt

 

(Izvori: www.strukturnifondovi.hr, www.hgk.hr, www.digitalnakomora.hr).