Novi projekt: kupnja, dovršetak gradnje i kompletno uređenje luksuzne vile za iznajmljivanje u Splitu

Posted on Posted in Nekategorizirano

Za naš novi projekt kupnje, dovršetka gradnje i kompletnog uređenja luksuzne vile za iznajmljivanje u Splitu odobreno je financiranje investicije  u vrijednosti nešto višoj od 1 milijun eura. Naime, odobrena je Investicijska studija i financijska konstrukcija koju smo u cijelosti pripremili za projektno financiranje.

Naš klijent je obrt koji ovim ulaganjem razvija poslovanje, a već postojeće usluge poduzetnika u turizmu na području Splitsko-dalmatinske županije projektnim ulaganjem će biti zaokružene specifičnom i jedinstvenom ponudom, uz dodatno jačanje kvalitete turističkih usluga u Splitu.

Projekt se provodi u okviru raspoloživih Programa kreditiranja malog i srednjeg poduzetništva, a implementacija aktivnosti kupnje objekta, dovršetka gradnje i cjelokupnog uređenja vile s bazenom će trajati nešto više od godinu dana.

Financiranje ove vrste ulaganja moguće je provoditi različitim kreditnim (HBOR, HAMAG-BICRO, poslovne banke) i programima EU fondova, ovisno o vrsti objekta, lokaciji ulaganja, visini investicije i kapacitetima razvoja poslovanja poduzetnika.

(Ogledni primjer vrste ulaganja)

Slobodno nam se javite za sve dodatne informacije te prema potrebi za izradu Investicijske studije ili Poslovnog plana, projektne dokumentacije i financijskih analiza; mailom  info@aplikat28.hr ili kontaktima na web stranici: www.aplikat28.hr/kontakt