Odobreno financiranje međunarodnog projekta partnerstva za naše klijente, Visoku školu za inspekcijski i kadrovski menadžment iz Splita

Posted on Posted in Nekategorizirano

Erasmus KA107

 

KA107: Odobreno je financiranje novog međunarodnog projekta partnerstva našeg klijenta, Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment iz Splita (nositelj projekta) te Pomorskog fakulteta u Baru i Fakulteta za mediteranske poslovne studije u Tivtu!

Projekt je među 6 odabranih u sklopu programa financiranja područja visokog obrazovanja, za projekte suradnje između programskih i partnerskih zemalja (International Credit Mobility-KA107).
Radi se o projektima kojima se potiče suradnja i internacionalizacija visokih učilišta u Europskoj uniji (i određenih programskih zemalja) s visokim učilištima diljem svijeta, bilo u zemljama susjednim EU ili Latinskoj Americi, Aziji, afričkim, karipskim i pacifičkim državama.

Aktivnosti projekta usmjerene su razmjeni znanja, vještina i iskustava, jačanja suradnje, internacionalizacije te unaprjeđivanja programa triju fakulteta, a implementacija će se trajati 2 godine. Provedba također doprinosi realizaciji Strategija internacionalizacije triju fakulteta, ostvarivanju ciljeva Strategije Europske Komisije o modernizaciji visokog obrazovanja, Strategije Europa 2020 o pametnom rastu te programa Erasmus+ o učinkovitosti obrazovanja i cjeloživotnog učenja.