Ulaganja u turizmu : nabava plovila

Posted on Posted in Nekategorizirano
Ulaganja u turizmu : nabava plovila

EU projekti konzultanti

Ulaganja u turizmu : nabava plovila; Odobren je poslovni plan i projekt nabave motornog broda, glisera, za turističku agenciju ˝Privilege travel˝ iz Splita!  Financiranje je odobreno za plovilo koje će se prije svega koristiti za tailor- made ture, odnosno izlete, ture i aktivnosti formirane prema potrebama i željama pojedinog klijenta agencije.

Ovo ulaganje omogućit će širenje spektra ponude usluga agencije, a time i značajno doprinijeti konkurentnosti i razvoju poslovanja.

Financiranje u vrijednosti od preko 45,000.00 eura odobreno je za nabavu plovila u cijelosti, a provodi se u okviru dostupnih programa financiranja poslovanja poduzetnika uz poticajne kamatne stope, kao potpore male vrijednosti i čine bespovratna sredstva za poduzetnike.

Potpore su dostupne za širok spektar djelatnosti i usmjerene su na razvoj poduzetništva i gospodarstva, a prije svega mikro, malih i srednjih poduzetnika.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o mogućnostima financiranja ulaganja vezanih za pokretanje ili razvoj poslovanja te usluge izrade projekata za prijavu na pojedine programe financiranja poslovanja, slobodno nam se javite!

Kontakti tvrtke Aplikat 28 d.o.o. dostupni su na stranici www.aplikat28.hr/kontakt , a možete nam se javiti i direktno kontaktnim obrascem dostupnim na web stranici.

Facebook kontakt: https://web.facebook.com/aplikat28.hr 

 

Poslovni plan Investicijska studija