Djelatnosti ostalog kopnenog prijevoza putnika i taksi službe: pokretanje ili širenje poslovanja nabavom novih vozila-naši novi projekti!

Posted on Posted in Nekategorizirano

Djelatnosti ostalog kopnenog prijevoza putnika i taksi službe: pokretanje ili širenje poslovanja nabavom novih vozila-naši novi projekti!

Zajedno s našim klijentima pripremili smo projekte financiranja nabave novih vozila, kao osnovnih sredstava za usluge povremenog prijevoza putnika i taksi usluge dvaju obrtnika iz Splita. Projektima se nabavlja osobno vozilo te dva luksuzna kombi vozila za 8 osoba.

Za pokretanje, ali i širenje poslovanja u okviru navedenih  djelatnosti dostupna su bespovratna sredstva za nabavu vozila Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (75,000.00 kuna), ali i financiranja Hrvatske banke za obnovu i razvoj, u iznosu do 2 milijuna kuna za poduzetnike početnike (100% financiranja ulaganja bez PDV-a), a bez gornjeg limita za poduzetnike koji posluju duže od 2 godine (75% financiranja iznosa ulaganja bez PDV-a).

Ukoliko se želite baviti pružanjem usluga povremenog prijevoza putnika, taksi usluga ili drugih povezanih usluga, odnosno, ukoliko ste već fomirali poslovanje u okviru ovih usluga, kao budući ili već aktivni poduzetnik, slobodno nam se javite za sve dodatne informacije  te za izradu projekata (Poslovni plan/Investicijska studija) pokretanja i širenja poslovanja!

Aplikat 28 d.o.o.

Mob: +385 91 582 5418

Tel: +385 21 321 173

E-mail: info@aplikat28.hr

Web: www.aplikat28.hr

Facebook